(Bron: www.buildingholland.nl)

Levensloopbestendige woningen in het Zuiden


levensloopbestendig wonen

Een samenwerkingsovereenkomst tussen een corporatie en twee bouwers moet woningen in Sittard en Geleen levensloopbestendig maken. De woningen, waarvan een deel wordt gesloopt en nieuw gebouwd, moeten beter aansluiten bij de woonbehoefte.

Betrokken bij de vernieuwing zijn Zowonen, Van Wijnen en Heijmans. Bij de ketensamenwerking is Zowonen zowel opdrachtgever als onderdeel van de keten.“Ketensamenwerking levert ons in de bouw en renovatie efficiëntie, kostenbesparing, hogere kwaliteit en hogere bewonerstevredenheid op”, laat directeur-bestuurder Ton Mans weten.

De concretisering van de vernieuwingsplannen, zoals het ontwerp van de woning, volgt tijdens het ketenproces. Een van de onderdelen hiervoor is de productdenktank, waarin een gezamenlijke zoektocht plaatsvindt naar het beste resultaat op het gebied van woningontwerp en innovatieve bouwtechniek. Hierbij zijn betaalbaarheid en klanttevredenheid het centrale uitgangspunt.

Tevreden huurders
De partijen geven aan te zoeken naar optimum voor de huurders. Dit gebeurt op basis van gelijkwaardigheid, waarbij het belang van alle partners wordt gediend. De bedoeling is dat deze samenwerking leidt tot betere product- en dienstverlening, hogere ontwikkel- en bouwsnelheid, minder faalkosten, lagere productiekosten. Dit zorgt voor een betere betaalbaarheid en tevredenheid voor huurders en een waardevaste portefeuille.

Welkom op de site van Multilicht.

Voorheen bekend als Multicare of ESAL.



klik hier om naar onze vernieuwde site www.multilicht.eu te gaan.

multilicht multicare esal