Armaturentellijst voor appartementencomplexen


tellen

Welke verlichtingsarmaturen (lampen) hangen er eigenlijk in uw appartementencomplex. Als het goed is heeft u van de installateur een overzicht hiervan gekregen en ook waar ze hangen. Maar ook heel vaak is het zo dat u wel weet welke lichtbronnen er in gaan, maar dat u niet weet welke armaturen het eigenlijk zijn.

In het geval u wilt overgaan tot het vervangen van armaturen bv. voor LED, dan is het wel handig om te weten wat er nu hangt, zodat u een zoveel als mogelijk gelijkwaardig armatuur terugkrijgt. Daarom hebben wij voor u een Word document gemaakt, waarin u kunt aangeven waar de armaturen hangen en om welk type het exact gaat.

Om te weten welk type het is, is het noodzajkelijk om de armatuurcode te weten van elk type armatuur. Deze armatuurcode vindt u doorgaans op een etiket, dat op de buitenkant van het armatuur of in het armatuur zit. Als deze aan de binnenkant zit, zult u meestal eerst de lichtdoorlatende kap moeten verwijderen om dit etiket te kunnen lezen. Natuurlijk hoeft u niet elk armatuur open te maken. Vaak zitten dezelfde armaturen op bv. een galerij of in een trappenhuis. Wel moet u kijken of er bv. ook armaturen zitten met een noodverlichtingsfunctie. Dit kunt u zien als er een klein rood of groen LEDje zichtbaar is.

Om de tellijst te downloaden, kunt u op de link hieronder klikken. Dan download u een Word document. Deze lijst kunt u naar eigen inzicht aanpassen en aanvullen. Het is maar dat wij een goed idee krijgen welke armaturen er hangen en waar ze hangen.

En als er vragen zijn, belt u ons gerust: 078 6543 111

Downloaden tellijst:
http://www.multicare.eu/component/phocadownload/category/3-formulieren?download=46:armaturentellijst


Welkom op de site van Multilicht.

Voorheen bekend als Multicare of ESAL.klik hier om naar onze vernieuwde site www.multilicht.eu te gaan.

multilicht multicare esal